Sorter

Showing 1–9 of 18 results

265,00 kr.
265,00 kr.

TIMIANSPEGEPØLSE (MELLEM 700-850 GRAM) Spegepølse med masser af timian.

229,00 kr.
229,00 kr.

Ren oksekødsspegepølse med sort peber og masser af smag. Vægten er mellem 720-850 gram. En pølse vi selv har udviklet gennem årene med hele sorte peberkorn og hvidløg.

229,00 kr.

Vores Hallegaard spegepølse vejer mellem 750-850 gram. Da vi startede Hallegårds pølsemageri i begyndelsen 90érne, var den første spegepølse vi lavede: Hallegårdsspegepølsen. Det er en tysk pølsefremstillingsmetode, hvor man sorterer kødet meget nøje og benytter skært kød til pølser- til forskel fra i Danmark, hvor man ofte benytter maskinudbenet kød. I Hallegårdsspegepølsen er der både skært svine-og oksekød samt hvidløg, oregano og hele sennepsfrø.

265,00 kr.

BORNHOLMSK ØLPØLSE, SKORSTENSRØGET (MELLEM 750-850 GRAM) Stammer fra Bornholms museums bog om det bornholmske landkøkken. Det er en typisk bondespegepølse, som man tidligere selv lavede den rundt om på de bornholmske gårde

229,00 kr.
229,00 kr.

Vores lokale honningleverandør ”Den Gamle Skole” spurgte, om det var muligt at producere en spegepølse med honning. Den Gamle Skole har bl.a. bistand på Hallegaard. I samarbejde med folkene fra Den Gamle Skole har vi udviklet en spegepølse med honning og hvidløg.

100,00 kr.
100,00 kr.

Hallegaards ølpinde er varmrøgede, tørrede og perfekte til en kold øl.

250,00 kr.
250,00 kr.

Klassisk lag-saltet bacon som er koldrøget indtil baconen har det rigtige konsistens. Denne type bacon svinder mindre ved stegning end almindelig bacon.

90,00 kr.
90,00 kr.

Stegeflæsk i helt stykke så det kan skæres ud. Vejer 1 kg per stykke.

229,00 kr.

FRU LARSEN SPEGEPØLSE (MELLEM 750-850 GRAM). Opskriften er efter gamle Rigmor Larsen der drev Hotel Østerlars til engang i 70-erne. Hun lavede selv sit pålæg – også spegepølser. Gymnastikafslutningen på hotellet var et sikkert hit, når fru Larsen serverede sine spegepølser. En af sønnerne syntes det kunne være sjovt, at Hallegård genoptog fremstillingen af fru Larsens afholdte spegepølse. Det var ikke svært at finde på navnet.