Kunsten erat vente

Hemmeligheden bag en god spegepølse, spegeskinke eller røget bacon er simpel: Himmelske råvarer, ingen tilsætningsstoffer og tid til at modne. Det samme princip gælder i vores gårdbutik og café. Alt godt kommer til den, der venter.

Det tager fra 2 til 8 uger før en Hallegaardsspegepølse er klar. I vores pølsemageri arbejder vi efter gamle håndværksmæssige traditioner, hvor al kemi er bandlyst. Vores produkter er derfor uden farvestoffer, tilsætningsstoffer, nitritsalt og konserveringsmidler. I stedet benytter vi salt, koldrygning og lufttørring. Arbejds- og tilberedningsprocessen bliver derfor længere end ved traditionel spegepølsefremstilling i Danmark. Dertil kommer, at alle vores pølser er fremstillet i hånden.

About

Vores medarbejdere

Jørgen Toft Christensen

Ejeren og idémanden

Jørgen har siden 1989 udviklet Hallegaard til det stedet er i dag. Jørgen samler på gamle bornholmske opskrifter, og blandt spegepølserne finder du bl.a. pølser der hedder Fru Larsen og Ritapølsen – opkaldt efter dem han har fået opskrifterne fra.

Michael

Pølsemesteren

Michael er ansvarlig for produktion af Hallegaard pølser, bacon og koldrøgede produkter. 

Jonas Christiansen

Lærlingen

Jonas er i lære som gourmetslagter med speciale i slagtning på Hallegaard.

Patrick

Kreaturslagteren

Patrick står for slagtning af kreaturene som bliver slagtet på Hallegaard. 

Traditionelt håndværk
Uden tilsætningstoffer

Se vores varer